Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Hostia reštaurácie zostali uväznení pod snehom: Spriatelili sa a nechcú odísť!

Myslíte si, že popisujeme skvelý film? Nie! Toto je dôkaz, že realita môže byť lepšia než akákoľvek fikcia.

V dôsledku sneženia a vetra, ktorý v priebehu víkendu postihol severné Anglicko, sú návštevníci jedného z miestnych pubov nútení stráviť v ňom už tretiu noc po sebe.

Ako v pondelok pre stanicu BBC povedala Nicola Townsendová, majiteľka pubu Tan Hill Inn, stále nevedno, kedy bude cesta vedúca k pohostinstvu v chránenom prírodnom území Yorkshire Dales opäť prejazdná.

Približne 60 hostí tam uviazlo v piatok večer po vystúpení hudobnej skupiny, ktorá predniesla cover verzie piesní skupiny Oasis. Tlaková níž Arwen sa aj v ostatných častiach Británie postarala o dopravný chaos a výpadky elektriny v mnohých domácnostiach. Návštevníci si čas krátia spievaním karaoke, vedomostnými súťažami a stolnými hrami, uviedla Townsendová. Mnohí z nich si však aj tak rezervovali v noci na sobotu ubytovanie – ostatní spali na pohovkách alebo na matracoch na zemi.

„Máme množstvo jedla,“ povedala pre BBC Townsendová. Znie to trochu ako klišé, ale títo ľudia prišli ako cudzí a odchádzať budú ako priatelia,“ dodala. Jedna žena sa dokonca vyjadrila, že už ani nechce odísť, píše DPA.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Skupina viacerých osôb, ktoré so sebou mali bábätko, však medzičasom z pohostinstva odišla pomocou špeciálnych vozidiel. Podávanie alkoholu uviaznutým hosťom v pube obmedzili a môžu ho dostať najskôr až popoludní, po 15.00 h, dodala Townsendová.

Tan Hill Inn, najvyššie položený pub Anglicka, býval často kulisou pre nakrúcanie reklám, približuje DPA. Jedna z nich bola aj o skupine návštevníkov, ktorí v dôsledku sneženia nedobrovoľne, ale príjemne strávili v pohostinstve spoločný čas. Podľa všetkého sa to – aspoň čiastočne – stalo skutočnosťou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.