Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Pozri si fenomenálne vystúpenie Guns N´ Roses! Na festivale v Švédsku zaspievali mega hit Welcome To The Jungle

Už o necelý mesiac vystúpia aj v neďalekej Viedni!

Skupina Guns N´ Roses vznikla v roku 1985, no celosvetový úspech zožali o dva roky neskôr, keď vydali debutový album Appetite for Destruction.

Ak patríš k skalným fanúšikom, určite vieš, že pôvodné zoskupenie skupiny sa rozpadlo kvôli frontmanovým problémom s alkoholom a drogami. Skupina sa dokonca odmlčala a úplne rozpadla, no v roku 2001 začala opäť fungovať na hudobnej scéne.

V skupine potom zostal už len jeden pôvodný člen, a to spomínaný frontman skupiny Axl Rose. V roku 2016 sa do skupiny vrátili dva pôvodní členovia – gitarista Slash a basgitarista Duff McKagan.

Počas ich najväčšej slávy, keď skupinu tvorili ešte pôvodní členovia, vytvorili mnoho skvelých hitov. Patrili medzi ne skladby ako Paradise City, Sweet Child O´ Mine, Knocking On Heaven´ s Door či Welcome To The Jungle.

Práve poslednú spomínanú zaspievali na festivale v Švédsku, kde vystúpili pred pár dňami a musíš uznať, že spravili neskutočnú šou. Tých rockerov majú stále v sebe – sleduj!

https://www.youtube.com/watch?v=ghCHgOF_ExQ

Skupina pred troma dňami vystúpila v rámci európskeho turné aj v Prahe. Ak si ich šou nestihol, nemusíš zúfať, už 13. júla vystúpia vo Viedni. Plánuješ ísť?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.