Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Adam Ďurica Peter Lipa majú spoločnú pieseň. Spoločne vystúpia na limitovanej sérii koncertov

Pred pár dňami vyšiel videoklip k najnovšej pesničke Chcel by som vedieť, o ktorú sa postarala dvojica Adam Ďurica a Peter Lipa. „K našej spolupráci sme sa dostali pomerne dosť neskoro, vzhľadom na to, ako dlho sa poznáme. Tak som jedného dňa napísal pieseň, v ktorej som od Petra chcel vedieť, ako to je, lebo ja som stále ešte ten mladý a neskúsený, to je ten hlavný motív našej spoločnej piesne. Som naozaj veľmi rád, že s tým súhlasil a že sme ju aj nahrali,“ hovorí o vzniku skladby Adam. Zároveň dodal, že sa od novinky bude postupne odvíjať ďalší rad aktivít.

Spoločná skladba Adama Ďuricu a Petra Lipu Chcel by som vedieť, má aj svoju obrazovú podobu, o ktorú sa postaral Laco Rychtárik. Zachytáva proces vzniku piesne a okrem Petra Lipu a Adama Ďuricu sa v nej ukáže aj Matej Turcer. Ten sa postaral o finálny mix a mastering skladby.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Pravdupovediac, my sme na tom robili už strašne dlho, ale ono sa to pieklo na takom malom, pomalom ohníčku. Postupne sa nám všetko začalo viac a viac prepájať cez hudobníkov, s ktorými účinkujeme.  A keďže sme obaja muzikanti, speváci, robíme pesničky, vidíme svet rovnakými očami, takže to celkom prirodzene vyústilo do tejto podoby,“ dopĺňa Peter Lipa.

„Okrem toho, že máme túto novinku, tak pre mňa boli ďalším krokom spoločné koncerty. V mojej kapele sú teraz Oskar Rózsa, Marcel Buntaj a Eugen Vizváry, čo sú všetko hudobníci, ktorí s Petrom už hrali a dlho ho sprevádzali na koncertoch a takto sa nám podarilo vytvoriť most, ktorý nás dal dohromady. Sme nielen muzikanti, ale aj kamaráti , zahráme si spoločne dobrú hudbu, čo nás teší a hlavne stále baví. Bude to „limitka“ koncertov a bude ich päť. A začneme už na začiatku apríla v klube Blue note v Novom meste nad Váhom a pokračujeme v Trenčíne, Topoľčanoch, v Liptovskom Mikuláši a Prešove. Srdečne tak pozývame všetkých, aby si to prišli spoločne užiť s nami,“ priblížil Adam.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Laco Rychtárik

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.