Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Oscarová herečka sa bude rozvádzať. Nemyslela si, že si tým ešte niekedy prejde

Po 12 rokoch manželstva sa herečka Reese Witherspoon rozvádza so svojim partnerom Jimom Tothom, s ktorým má desaťročného syna Tennessee. Zdroj týchto informácií uviedol pre portál people.com, že obaja svojho syna milujú a naňho sa budú aj naďalej sústrediť. Tvrdí tiež, že sú to dvaja odlišní ľudia. Kým Reese je tvrdohlavá a sústredená, Jim je viac uvoľnený, hoci pracovitý.

Pred Jimom bola táto známa herečka vydatá za Ryana Phillipa, s ktorým má 23-ročnú dcéru Avu a 19-ročného syna Deacona. Spomínaný portál ďalej píše, že s jej exmanželom začali randiť ešte predtým, ako začala pracovať na filme Veľmi nebezpečné známosti v roku 1999. Vzali sa v júni 1999 a manželstvo ukončili v roku 2006. Reese tvrdí, že to, čo prežívala v osobnom živote, sa odzrkadlilo aj na jej kariére. „Nemôžeš byť veľmi kreatívny, keď sa cítiš, akoby tvoj mozog boli miešané vajíčka,“ povedala.

„Užili sme si veľa úžasných spoločných rokov a posúvame sa vpred s hlbokou láskou, láskavosťou a vzájomným rešpektom pre všetko, čo sme spolu vytvorili,“ hovoria Reese a Jim. Dodávajú, že ich najväčšou prioritou je ich syn, ako aj celá rodina a cenia si, že ľudia budú rešpektovať ich rodinné súkromie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.