Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

ZLATÉ SRDCE pre VERONIKU GÁLOVÚ, ktorá prekonala rakovinu prsníka a dnes tvrdí, že na všetko je vhodný čas práve TERAZ!

VERONIKA GÁLOVÁ (31) sa riadi heslom: „Vždy s úsmevom!“

Napriek tomu jej do života prišli chvíle, keď by iní možno na úsmev veľmi rýchlo a prirodzene zabudli. Veronika mala vtedy len 27 rokov. Po neúprosnom „verdikte“ lekárov, ktorý znel: Máte rakovinu prsníka, musíme vám ho zobrať a je to vážne! – sa do života zamilovala ešte viac. Spomalila, začala sa o seba starať, cvičiť, cestovať, robiť veci, ktoré celý život odkladala. Naučila sa mať rada svoje telo a zvykla si aj na skutočnosť, že jej po chemoterapii vypadali vlasy. Tento prístup, toto všetko našťastie zafungovalo. Vlasy Veronike dorástli, úsmev jej zostal a s ním aj skúsenosť, že jediný čas, keď treba urobiť to, čo cítime, že urobiť máme, je práve teraz!

Ako ukazujú štatistiky, približne 3 300 žien ročne postihne na Slovensku rakovina prsníka. V našich končinách ide o najčastejšie nádorové ochorenie žien. A zatiaľ čo o rakovine sa na verejnosti ako tak hovorí, o MASTEKTÓMII sa stále ešte taktne mlčí. Veronika nám vo veľmi otvorenom rozhovore povedala všetko:

​A stretli sme sa s ňou, ako máme vo zvyku, aj osobne:

Ak vás príbeh sympatickej Veroniky Gálovej zaujal, môžete ho sledovať aj naďalej:

https://www.instagram.com/p/CTfLpHtKARP/

Každý mesiac darujeme jednému výnimočnému človeku vytesané srdce zo zlata z limitovanej edície, ktoré pre Rádio Jemné vytvorila dizajnérka šperkov a brúsička kameňov Mia Čopíková.Mia tvorí šperky na mieru podľa príbehov jednotlivých ľudí.

​Viete o niekom, kto si zaslúži ZLATÉ SRDCE? Dajte nám o ňom vedieť!

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.