Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vyhrajte v DUELI nákupné poukážky v hodnote 100 EUR!

Ako sa orientujete vo svete opačného pohlavia? Chcete si zasúťažiť a zabaviť sa v popoludňajšom Refreshi?

Prihláste sa cez náš formulár a možno sa Martina Comisso a Tomáš Juríček ozvú aj Vám! Zatipujte si proti opačnému pohlaviu a hrajte o skvelé ceny! Súťažíme každý pracovný deň po 16-tej, vždy muž proti žene.

Od 6. do 10. mája môžete každý deň vyhrať 2 lístky na majstrovstvá sveta v hokeji IIHF a ďalšie dva týždne – od 13. do 24. mája – súťažíme o poukážky na nákup v Planeo Elektro v hodnote až 100,-€. Ceny do súťaže venuje STARÁ MAMA, ktorá navyše vyváži jedného z vás svojimi produktami. Koľko kíl vážite, toľko kíl produktov dostanete :-). Žrebujeme zo všetkých zapojených v piatok 24. mája.

STARÁ MAMA pripravuje svoje sladké aj slané produkty s láskou už 21 rokov – jahodové, slivkové, makovo-višňové, či marhuľové knedličky, šúľance (makové a orechové), pirohy (bryndzové, mäsové, s kapustou), pečeňové halušky aj novinku tvarohovo-čučoriedkové knedličky. Nájdete ich v mraziacich boxoch po celom Slovensku a príprava je skutočne jednoduchá. A teraz navyše za nákup vyhrávate! Súťaže o skvelé ceny nájdete na webe mojastaramama.sk a na facebookovej stránke.

Vyplňte formulár a zapojte sa do súťaže:

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.