Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vojvodkyňa z Cambridge má nové HOBBY!

Kate Middleton, vojvodkyňa z Cambridge, má za sebou svoje prvé video na štýl selfie, v ktorom hovorí o akcii Children’s Mental Health Week. Avšak jedine veľmi nepozornému oku ujde outfit, v ktorom sa vojvodkyňa ukázala!

Podľa výzoru Kate vo videu je zjavné že dostala nápad natočiť video uprostred behu po okolí svojho domu v Norfolku. Kate len vytiahla z vrecka telefón, spustila nahrávanie a do sveta vypustila unikátne posolstvo rodičom, aby mysleli na svoje mentálne zdravie aj mentálne zdravie svojich detí.

Vojvodkyňa sa vo videu ukázala v celom bežeckom outfite, ktorý pozostával z páperovej bundy v námorníckej modrej a k nej zladenej tmavomodrej čiapky s brmbolcom. Outfit vojvodkyne na jednej strane zabezpečí pohodlie pri behu a na druhej strane ochráni pred chladnou britskou zimou.

O vojvodkyni z Cambridge je známe, že má skutočne atletického ducha. Mnohé zdroje uvádzajú, že pravidelne navštevuje bazén v norfolskom dome a tiež trénuje svoje tenisové schopnosti na kurtoch. Avšak odhliadnuc od koníčku slávnej vojvodkyne, stále je tu posolstvo jej videa, na ktoré by sme nemali zabudnúť.

Podľa slov Kate by sa o svoje mentálne zdravie mali starať aj rodičia či vychovávatelia, na ktorých sú v dnešnej dobe kladené obrovské nároky. Či už sa radi venujete fotografovaniu, maľbe, divadlu, sochárstvu, hudbe alebo poézii, ak máte pri tejto činnosti dobrý pocit zo seba, je to pre vaše mentálne zdravie obrovským prínosom.

Zdroj: hellomagazine,com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.