Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Ďalšia DRÁMA v rodine Kardashian? Kým ona verila, že sa zmení, on mal pomer s inou!

V známej celebritnej rodine to opäť škrípe. Khloé Kardashian prežíva náročné obdobie – na vine je opäť Tristan.

Tristan Thompson, otec ich spoločnej 3-ročnej dcérky, sa opäť neudržal na uzde a podviedol svoju (teraz už EX) partnerku Khloé.

Ako vyšlo nedávno najavo, 1. decembra sa stal otcom nemanželského dieťaťa, ktoré mal s milenkou menom Maralee. Táto novinka zaskočila nielen Khloé, ale aj Tristana, ktorý tvrdil, že o ničom netuší a dieťa nie je jeho. Slová Maralee však potvrdili aj testy otcovstva a Tristan tak má na krku riadny problém.

Až dnes nabral odvahu a prehovoril o svojom romániku. Podľa svojich slov s Maralee neudržiaval žiaden vzťah – stretávali sa len za účelom sexu. Tristan dokonca priznal, že dieťa bolo s najväčšou pravdepodobnosťou splodené v deň jeho narodenín.

V ten istý deň Khloé napísala na svojej sociálnej sieti nádherné slová venované Tristanovi. Označila ho za svoju lásku a najlepšieho priateľa…

Podľa dostupných informácií je už vzťahu Khloé a Tristana koniec. Známa influencerka, modelka a podnikateľka sa venuje svojej rodine a práci. Tristan sa zrejme snaží dať dokopy svoj aktuálny život.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: people.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.