Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

HOROSKOP: S týmito znameniami si užijete nezáväzný FLIRT!

Viete, ktoré znamenia sú expertmi na flirtovanie?

Blíženci milujú koketovanie

Ak by sme mali opísať Blížencov jedným slovom, zrejme by to bolo „spoločenskí„. Ľudia narodení v tomto znamení milujú spoločnosť a vedia si ju poriadne užiť. Radi spoznávajú nových ľudí a koketovanie je ich denným chlebom. Nemusia za flirtom vidieť žiaden konkrétny cieľ – táto aktivita im totiž robí radosť sama o sebe.

Dokážu meniť svoje JA tak, ako si to vyžaduje situácia, vďaka čomu každého okúzlia. Nie sú vypočítaví, no vedia vám dať to, čo práve hľadáte.

Žoviálny Lev vás vždy poteší

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Leva, sú srdeční a vždy usmiati. Kedykoľvek stretnete Leva, váš deň bude iste príjemnejší. Títo ľudia milujú nezáväzný flirt a radosť rozdávajú na každom kroku. Niet sa čomu diviť, veď toto vášnivé znamenie neustále túži po pozornosti a keď ju dostane, patrične si ju užíva.

Romantický flirt hľadajte u Váh

Romantické Váhy nemajú záujem o vzťahy na jednu noc, no príjemný letný flirt si vedia užiť. Ak stretnete človeka v znamení Váh, veľmi ľahko sa vám môže stať, že sa zamilujete. Váhy sú citlivé a jemné, flirtovať dokážu s pozoruhodným zanietením a vždy si užívajú prítomný okamžik.

S Rybami sa môžete zahrať

Hravé Ryby presne vedia, ako vás uloviť. Títo ľudia sú vždy pripravení na hravý a romantický flirt, ktorý by mal zažiť každý. Sú romantickí a hraví zároveň, no ak s nimi budete koketovať dlhšie, pocítite neskrotnú vášeň, ktorá z nich vyžaruje. Ľahko sa tak stane, že z nezáväzného flirtu sa stane niečo hlbšie.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.