Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

5 NAJČASTEJŠÍCH dôvodov, prečo vo vzťahu chýba SEX: Čo mám robiť, ak s partnerom nemáme sex?

Keď sa partneri iba spoznávajú, nedokážu sa od seba vzdialiť ani na sekundu. Prečo potom táto túžba časom opadne a sex dokonca zo vzťahu vymizne?

1. Nedostatok komunikácie

Hlavným dôvodom, prečo vo vzťahu nastávajú problémy, je nedostatok vzájomnej komunikácie. Ak spolu prestávate hovoriť, dostavia sa mnohé malé aj menšie problémy, nedorozumenia a vzájomné odcudzenie.

2. Stres a únava

Ak obaja partneri v práci alebo doma zažívajú stres, pociťujú únavu a vyčerpanie, ľahko ich opustí túžba po spoločne strávenej noci. Je veľmi náročné prepnúť svoju myseľ, zbaviť sa myšlienok na starosti a užiť si príjemný sex.

3. Rutina

Je vaša predohra a následný sex vždy o tom istom? Potom sa nečudujte, že vás postupne prestane baviť. Vyskúšajte niečo nové a vneste do vášho sexuálneho života nový a svieži vánok.

4. Sex ako povinnosť

Mnoho párov začne sex postupne vnímať iba ako partnerskú povinnosť a zo vzťahu sa tak celkom vytratí vzrušenie, iskrivá túžba a všetko, čo vás držalo tak blízko seba.

5. Nedostatok intimity

Toto sa stáva najmä párom, ktorým sa narodili deti a ich život sa zmenil na rodinný kolotoč. Pre príjemný sex je dôležitá aj intimita počas bežných dní – letmé bozky, pohladenia a vyznania lásky.

Zdroj: bustle.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.