Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

To musíte VIDIEŤ: Nový film ukazuje temné zákutia slávnej speváčky!

To, že Britney nemala vôbec ľahký život, nie je žiadne tajomstvo a jej kolegovia zo šoubiznisu jej častokrát hádzali ďalšie balvany do cesty. Dnes však žijeme v inom svete, ktorý rád pravdu, a preto je na mieste pýtať sa, ako to so speváčkou v skutočnosti bolo. Odpoveďou je nový film, ktorý nakrútil New York Times.

Film Framing Britney Spears je vonku niečo cez jeden týždeň a teší sa veľkej popularite. Prvou platformou, na ktorej sa objavil, bola americká streamovacia služba Hulu.

Hlavnou motiváciou pre natočenie tohto kúsku bola kontroverzia, ktorá sa týka plnej moci udelenej otcovi Britney Spears. Stalo s tak v roku 2008, kedy sa Britney ocitla na lôžku v psychiatrického nemocničného oddelenia.

Avšak vzhľadom na to, že Britney nemôže dávať oficiálne interview žiadnym médiám, je tento kúsok skôr zhrnutím už poznaných informácií. Veľký kus práce pri získavaní informácií odviedla aj kampaň #FreeBritney, ktorá protestovala v online priestore. Cieľom protestov bolo, aby bol otec Britney nahradený vo funkcii splnomocnenca nezaujatým a nezávislým administrátorom.

Ak vás teda zaujíma, ako to v skutočnosti bolo v minulosti s Britney či jej bývalým priateľom J. Timberlakeom, určite si nájdite čas pre tento veľmi podarený snímok.

Zdroj: theguardian.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.