Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Stratili ste obrúčku? Nezúfajte a prečítajte si príbeh tejto šťastnej dvojice!

Sú to už tri roky, čo si manželia z New Yorku vychutnávali jedlo pri vode v reštaurácii na juhu Floridy. V jednej chvíli mužovi skĺzla z prsta svadobná obrúčka a prepadla sa cez drevené podlahové dosky. Dvojica sa zmierila s tým, že obrúčka zmizla navždy.

Nedávno sa však vedúci reštaurácie Coconuts v meste Fort Lauderdale, Ryan Krivoy, rozhodol vymeniť drevenú podlahu terasy vo dvore, keďže reštaurácia počas pandémie koronavírusu vydáva iba „jedlá so sebou“ a cez okienko.

Krivoy takto našiel zlatú mincu, 100-dolárové bankovky, kopy blata a striebornú svadobnú obrúčku s nápisom „Mike a Lisa 21-08-15“.

Marketingová riaditeľka reštaurácie, Sasha Formicaová, bola presvedčená, že hľadanie majiteľov bude záležitosť „na dlhé lakte“, ale rozhodla sa zverejniť fotografiu obrúčky na Facebooku. Tento príspevok bol zdieľaný 5000-krát, až sa nakoniec dostal k Mikeovi a Lise.

O tri dni sa k obrúčke prihlásila šťastná manželka. Ako dôkaz ukázala aj fotografie z roku 2017, na ktorých vidno, ako spolu s manželom jedia jedlo v uvedenej floridskej reštaurácii.

Tá napokon obrúčku majiteľovi vrátila.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.