Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

LIFESTYLE S ADRIANOU: Ako sa nevzdať svojich cestovateľských snov, keď „prídu“ deti?!

„Cestovanie je život,“ hovoril dánsky rozprávkar Hans Christian Andersen.

Ako si to však zariadiť, ak už do rodiny pribudli deti? Vzdať sa snov o cestovaní a nájsť si novú, celkom inú vášeň? 🙂 Odpoveď znie: Rozhodne NIE!

Ak aj „náhodou“ máte ako rodič obavy z toho, či vaše deti vôbec zvládnu cestovanie do menej prebádaných kútov sveta, turistiku v nosiči, plachtenie na lodi alebo cestu v karavane, inšpirujte sa skúsenosťami travel blogerky HANKY ORGONÁŠOVEJ, ktorá si spolu s manželom Jožkom založila vlastný cestovateľský blog.

A k spomínanej téme má rozhodne čo povedať aj bývalá profesionálna snoubordistka, taktiež cestovateľka a dvojnásobná mama BAŠA ŠTEVULOVÁ.

​Obe spomenuté ženy sú príkladom toho, že ani po narodení detí sa naše cestovateľské sny nemusia nadobro rozplynúť. Práve naopak! Vypočujte si inšpiratívny rozhovor a možno zistíte, že spoznávanie sveta a zážitky s tým spojené stoja za kúsok „diskomfortu“, ktorý cestovanie s deťmi prináša.

Príjemné počúvanie! 🙂

​​​​​Víkendový oddych si s Adrianou Špronglovou užívate vždy v sobotu od 8-mej do 12-tej a v nedeľu od 8-mej do 11-tej! 🙂

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.