Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Legendárny seriál PRIATELIA je KONEČNE späť: Kedy si ho budeme môcť pozrieť?

Dlho očakávaný špeciálny diel Priateľov pozná termín svojej premiéry.

Napäto očakávaný špeciálny diel amerického sitkomu Priatelia, v ktorom sa opätovne stretnú jeho pôvodní protagonisti, má už oficiálny termín premiéry, ako aj upútavku.

„Friends: The Reunion“ bude dostupný na streamovacej službe stanice HBO Max od 27. mája. Odklad spôsobila koronavírusová pandémia, pre ktorú sa štáb hercov a tvorcov nemohol dlho zísť vo filmovou štúdiu – stalo sa tak až v apríli, informovala v piatok stanica BBC.

Priatelia boli jedným z najúspešnejších sitkomov 90. rokov. Vzniklo desať sérií, seriál sa vysielal do roku 2004. Vďaka reprízam a streamovacím službám si však našiel novú generáciu priaznivcov.

https://www.youtube.com/watch?v=MedRN92V6lE

Všetkých šesť členov pôvodného obsadenia – Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) a David Schwimmer (Ross) – sa postavilo pred kameru aj tentoraz.

V televíznom špeciáli budú účinkovať aj herci stvárňujúci vedľajšie úlohy vrátane Maggie Wheeler (Janice), Jamesa Michaela Tylera (Gunther), Reese Witherspoon (Jill), Toma Sellecka (Richard), ako aj Elliotta Goulda a Christiny Pickles, ktorí hrali rodičov Rossa a Monicy.

Medzi hosťami z radov celebrít figurujú David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingne, Mindy Kaling, James Corden, Justin Bieber, ako aj pakistanská aktivistka Malála Júsafzajová, píše BBC.

Zaznie i vynovená verzia skladby I’ll Be There For You od skupiny The Rembrandts, ktorá dala seriálu jeho ikonickú znelku.

Filmovanie sa napokon uskutočnilo v apríli na pôvodnej scéne tejto šou, ktorými boli štúdiá spoločnosti Warner Bros v kalifornskom meste Burbank.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.