Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

FOTO: Nela Pocisková pred 14-timi ROKMI a silný odkaz! Neberte nám UMENIE!

Nela uverejnila fotku spred 14 rokov, na ktorej vyzerá… WOW! Je to možné?!

Nuž, niekto je jednoducho odolný voči času! Nela sa za tých 14 rokov vôbec nezmenila a stále vyzerá ako mladé bláznivé dievčatko. Avšak slová, ktoré k fotke pripojila sú rozumné a dôležité.

Tu sa to všetko začalo,14 ročná ja v premiére muzikálu Neberte nám princeznú na @divadlonovascena, ubehlo odvtedy 14 rokov! Veľa ďalších nádherných inscenácií, spoluprác a zaujímavých projektov divadelných televíznych aj rôznych iných, ale aj takých projektov, ktoré nevyšli mám za sebou. Ale najviac môj pocit odzrkadľuje to, čo budem teraz citovať:

„Hudobníci, umelci, divadelníci patria medzi najsilnejších a najodvážnejších ľudí na Zemi. Za jeden rok čelia títo ľudia každodennému odmietaniu viac, ako to, čo ostatní zažijú za celý život.
Každý deň čelia finančnej výzve súvisiacej so životom na voľnej nohe, neúctou k ľuďom, ktorí si myslia, že by si mali nájsť skutočné zamestnanie, a vlastným strachom z toho, že v budúcnosti už nebudú pracovať.
Každý deň musia ignorovať možnosť, že vízia, ktorej venovali svoj život, je nemožným snom. S každou notou, operou alebo predstavením sa vystavujú, emocionálne a fyzicky, riskujúc kritiku a svojvoľné úsudky.
Každý rok, ktorý uplynie, sa mnohí z nich pozerajú na to, ako ich kolegovia dosahujú ciele normálneho života – auto, rodina, dom, úspory. Prečo?
Pretože umelci sú ochotní dať celý svoj život do jedného okamihu, do tej miery, do tej vety, do tej dohody alebo do tej interpretácie, ktorá sa dotkne duše verejnosti.
Umelci sú ľudia, ktorí ochutnali šťavu života v tom kryštalickom okamihu, keď nechali svojho tvorivého ducha a dotkli sa srdca niekoho iného. V tom okamihu boli bližšie k mágii, Bohu a dokonalosti ako ktokoľvek iný. A vo svojich srdciach vedia, že tomu, čo sa venuje tomuto okamihu, stojí viac ako tisíc celých životov.“
(David Ackert) AMEN.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: instagram/pociskova.nela

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.