Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Liptov ako dovolenková destinácia

Neviete si rady s výberom dovolenkovej destinácie?

Aktuálne obmedzenia cestovania krotia mnohé dovolenkové chute. Dovolenka však nemusí vždy znamenať piesočnatú pláž a skalnaté útesy. Slovensko ponúka viaceré oblasti, ktorých atmosféra vás celkom pohltí.

Jednou z historických oblastí, ktorú sa určite oplatí navštíviť je Liptov. Región Liptova sa rozprestiera medzi okresmi Ružomberok, Liptovský Mikuláš a Poprad. Atrakcie, ktoré Liptov ponúka ulahodia každému, či už vás to ťahá za dobrodružstvami v prírode alebo ste skôr typ na wellness.

Na Liptove môžete napríklad navštíviť skanzen Vlkolínec, ktorý patrí do zoznamu UNESCO. Z prírodných atrakcií tu na vás čakajú viaceré jaskyne, Liptovská Mara či pohorie Nízkych tatier s vrcholmi Poľana a Chopok. Pre milovníkov vodnej zábavy má Liptov v ponuke termálne kúpalisko Termal Raj, aquapark Tatralandia, či aquapark Gino Paradise Bešeňová.

Región Liptova osloví každého, kto túži spoznať niečo nové. Nezúfajte teda, že sa neviete dostať k moru a využite ten čas na to, aby ste spoznali krásy našej malebnej krajiny.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.