Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Chutný recept na nepečenú broskyňovú tortu

Inšpirujte sa jednoduchým receptom na chutnú ovocnú tortu.

Korpus
80 gramov ovsených vločiek
100 gramov maslových sušienok
60 gramov masla

Smotanová plnka
250 gramov mascarpone
250 gramov jemného tvarohu
1 balík vanilkového cukru

Broskyňová plnka
1 plechovka broskýň
1 balík želé

  1. Korpus si vytvoríme zmiešaním vločiek so sušienkami a maslom, ktoré dôkladne premiešame. Potom masu utlačíme do formy s priemerom 22 cm a dáme do chladničky.
  2. Smotanovú plnku si spravíme tak, že vyšľaháme cukor s mascarpone a postupne pridáme tvaroh. Rozotrieme na korpus a dáme chladiť.
  3. Broskyňový kompót scedíme, nakrájame na menšie kúsky. Šťavu z kompótu dáme do odmerky 250 ml a spravíme želé podľa návodu. Broskyne rozložíme po torte a zalejeme vlažným želé. Necháme ešte pár hodín stuhnúť v chladničke a podávame.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.