
Inšpirujte sa jednoduchým receptom na chutnú ovocnú tortu – nebudete ľutovať! Je to rýchle a jednoduché. Oslaďte si deň hneď na začiatku týždňa a pochutnajte si na ňom so svojou rodinkou.
Korpus
80 gramov ovsených vločiek
100 gramov maslových sušienok
60 gramov masla
Smotanová plnka
250 gramov mascarpone
250 gramov jemného tvarohu
1 balík vanilkového cukru
Broskyňová plnka
1 plechovka broskýň
1 balík želé
Korpus si vytvoríte zmiešaním vločiek so sušienkami a maslom, ktoré dôkladne premiešate. Potom masu utlačíte do formy s priemerom 22 cm a dáte do chladničky. Smotanovú plnku si spravíte tak, že vyšľaháte cukor s mascarpone a postupne pridáte tvaroh. Rozotriete na korpus a dáte chladiť. Broskyňový kompót scedíte, nakrájate na menšie kúsky. Šťavu z kompótu dáte do odmerky 250 ml a spravíte želé podľa návodu. Broskyne rozložíte po torte a zalejete vlažným želé. Necháte ešte pár hodín stuhnúť v chladničke a podávate.