Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Doba kamenná, doba bronzová, … Aká bude nasledovať? Doba robotická?

Viete si predstaviť, že o vašu domácnosť sa budú starať len samé šikovné stroje? A vy si v pohodlí a oddychu vychutnáte svoju kávu.

Robotické technológie nám veľmi uľahčujú prácu. Robotické ramená montujú automobily, prenášajú ťažké predmety, ale niektoré „mašiny” sa stávajú súčasťou našich domácností.

Veľkú pomoc nám poskytujú robotické vysávače. Sú to plnohodnotní pomocníci, ktorí pracujú zatiaľ, čo nie sme doma. Pobehajú všetky izby, pozbierajú všemožnú špinu a poradia si aj bez ľudského zásahu.

Možno si myslíte, že táto pomôcka je drahou záležitosťou a vy si ju nemôžete dovoliť. Opak je však pravdou. Na trhu sú dostupné rôzne druhy vysávačov v odlišných cenových reláciách. Aj ten najlacnejší splní základnú funkciu – povysáva. Samozrejme, čím viac ďalších funkcií navyše, tým cena úmerne stúpa.

Musíme si však uvedomiť, že ak nám vysávač ušetrí čas a my sa vtedy venujeme niečomu prospešnému pre nás, je to v poriadku. Ale ak v čase robotického vysávania budeme vždy len leňošiť, jeho prínos nebude priveľmi pozitívny.

Máte po sviatkoch prievan v peňaženke? Nevadí! Zaplatíme vám účty na celý rok! Iba za 1 SMS

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.