Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nela Pocisková ako ju NEPOZNÁTE! Vypočujte si novú skladbu Jeden šansón o dvoch umývadlách

Sympatická umelkyňa pracuje na novom albume.

Herečka a speváčka Nela Pocisková predstavuje novú pieseň Jeden šansón o dvoch umývadlách. Nela už od začiatku roka ďalej intenzívne pracuje na skladbách nového albumu a táto novinka je už štvrtou po piesňach Bez teba, Prvá, posledná a Nie som tá.

Jej autorom je skladateľ a textár Marian Zima, ktorého autorský projekt Story zožína pozitívne reakcie od slovenskej aj českej kritiky. Intímna skladba, ktorá rozpráva o pominuteľnosti vecí a slávy a trvácnosti emócií a zážitkov, bola pre speváčku veľkou výzvou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Marian Zima, ktorý spolupracuje s Petrom Lipom či Pavlom Hammelom, mi poslal po našom stretnutí viac skladieb. Mňa hneď oslovila jedna z nich, hlavne jej text a jeho vtipný nadhľad.

Na škole som robila šansóny, vyskúšala som si ich aj s Jožkom Bednárikom a vždy ma lákali. Pre mňa je to niečo ako divadelné predstavenie a preto som veľmi rada do toho išla,“ povedala o vzniku novej sklady speváčka.

Šansónový nádych novej skladby výrazne podporuje klavírna hra českého hudobníka Petra Maláska. Dlhoročný spolupracovník Hany Hegerovej a Lucie Bílej ponuku na spoluprácu prijal hneď a podľa jeho slov aj veľmi rád. Z dôvodu kvalitného koncertného klavíra sa skladba nahrávala v Brne a nahrali ju spolu bez veľkých príprav takmer okamžite.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.