Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Srdcia fanúšikov Eda Sheerana plesajú! Bude nový album

Ako nedávno Ed priznal, piesne napísal v priebehu štyroch rokov, ktoré nasledovali po vydaní fenomenálne úspešnej platne Divide.

Anglický spevák ED SHEERAN oznámil vydanie nového albumu.

Pod názvom EQUALS vyjde 29. októbra. Obľúbený hudobník to prezradil počas svojho instagramového livestreamu.

Okrem základných informácií zverejnil aj kompletný zoznam skladieb, obal a najbližšiu novinku. Skladba Visiting Hours je po singli Bad Habits druhou ukážkou z pripravovaného albumu. Spevák sa v nej vyznáva zo straty svojho austrálskeho priateľa a mentora Michaela Gudinského, ktorý zomrel v marci tento rok.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.


„Celkovo ide o veľmi osobnú platňu, ktorá pre mňa veľa znamená,“ informoval Ed Sheeran počas živého prenosu na Instagrame. „Môj život sa v posledných rokoch výrazne zmenil – oženil som sa a stal sa otcom, zažil som stratu blízkeho človeka. A nad týmito témami v nových nahrávkach premýšľam. Equals vnímam ako album, na ktorom som dospel.“

Ako Ed Sheeran nedávno priznal, napísanie skladieb mu trvalo 4 roky. Má za sebou koncepčný mixtape No.6 Collaborations Project (2019) s radou hostí (Bruno Mars, Stormzy, Eminem, Justin Bieber či Cardi B), absolvoval dlhé turné, oženil sa s bývalou spolužiačkou Cherry Seaborn a stal sa šťastným otcom.

Zoznam skladieb albumu Equals vyzerá takto: Tides, Shivers, First Times, Bad Habits, Overpass Graffiti, The Joker And The Queen, Leave Your Life, Collide, 2step, Stop The Rain, Love In Slow Motion, Visiting Hours, Sandman, Be Right Now.

Zdroj: PR Správa; YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.