Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Milujete Eda Sheerana? Pripravil si pre vás veľké prekvapenie!

Populárny anglický spevák Ed Sheeran (30) zorganizuje koncert v rámci futbalového Eura, ktoré sa dnes začína. Oznámil to v spoločnosti slávneho futbalistu Davida Beckhama (46) prostredníctvom sociálnych sietí.

Koncert UEFA Euro 2020 sa uskutoční 25. júna na štadióne Ipswich Town a virtuálne ho bude možné vidieť zadarmo na tiktokovom profile Eda Sheerana.

Hudobník vo videu, ktoré zdieľal na spomínanej sociálnej sieti, uviedol, že okrem populárnych hitov prvýkrát zahrá aj novú skladbu, čo vyvolalo vlnu špekulácií, či hovoril o predvianočnej piesni Afterglow alebo či sa fanúšikovia dočkajú úplnej novinky. Šou sa bude ešte dvakrát reprízovať – 26. júna a 9. júla.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ed Sheeran získal minulý rok v Anglicku dve špeciálne ocenenia a obe sa týkali britských hitparádových rekordov. V rokoch 2010 – 2019 strávil dokopy 79 týždňov na prvom mieste singlového či albumového rebríčka a navyše s 12-timi projektmi, čo sa nikomu inému nepodarilo. Podľa spoločnosti, ktorá sleduje oficiálne štatistiky a zverejňuje ostrovné ‚charts‘, je tak rodák zo Spojeného kráľovstva najúspešnejším interpretom dekády.

Zdroj: PR SPRÁVA; www.youtube.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.