Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

NAHÁ! Nový singel od Terezy Maškovej je TOP!

Česká speváčka Tereza Mašková vydáva posledný singel a videoklip z debutového albumu Zmatená. Nositeľka titulu SuperStar sa rozhodla vydať z debutu ako šiesty a posledný singel skladbu Nahá. TASR o tom informovala PR manažérka Adriána Čahojová.

„Po vydaní albumu som si všimla, že pieseň Nahá si moji fanúšikovia veľmi radi streamovali na digitáloch. Okrem toho som po jarnom lockdowne počas leta stihla odohrať pár koncertov, na ktorých mala práve Nahá obrovský úspech,“ komentovala Mašková voľbu pesničky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mašková priznala, že Nahá mala pôvodne vyjsť ako letný singel. Prednosť však dostala pieseň Tažní ptáci. „Keď som sa neskôr rozhodovala, či Nahú v tejto aktuálnej zvláštnej atmosfére, v ktorej už niekoľko mesiacov žijeme, vydať alebo nie, nachvíľu som zaváhala, nebola som si istá, či je to dobré načasovanie. Napokon som sa však predsa len rozhodla sa o ňu so svojimi fanúšikmi podeliť, pretože tá nezastaviteľná emócia v tejto skladbe si jednoducho zaslúžila vlastný videoklip,“ vysvetlila speváčka s tým, že jej nie je ľahostajné, čo sa deje naokolo. „Ale ani nechcem preto zaspať na vavrínoch, a tak pracujem ďalej, korona-nekorona,“ dodala na margo svojej práce a aktuálnej situácie, pre ktorú mnohí jej kolegovia svoje projekty odložili na neskôr.

Mašková zverila vizuál videoklipu do tretice do rúk českého filmára Jakuba Mahdala, s ktorým spolupracovala už v minulosti na videoklipoch k piesni Žár a New Me.

„V pesničke aj vo videoklipe mi išlo o to ukázať sebavedomejšiu ženu – dospelejšiu a vyzretejšiu, ktorá postupom času vďaka tomu, čo deň čo deň prežíva, už nie je žiadne ,krehké kura‘, ktoré sa bojí urobiť krok zo strachu, či bude dobrý alebo zlý. Som naozaj veľmi rada, že práve takáto pozitívna pesnička symbolicky uzatvára obdobie albumu Zmatená,“ uzavrela Mašková.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.