Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Slováci, ktorí znejú svetovo! Dvojica Dennyiah má pre svojich fanúšikov veľké prekvapenie

Ako inak, hudobné.

Dvojica z Košíc známa pod umeleckým menom Dennyiah, ktorá začiatkom roka vydala úspešný singel Kingdom, chystá pre fanúšikov ďalšie novinky.

„Pre nás je teraz najpodstatnejšie sústrediť sa na to, čo príde. Pozeráme sa najmä dopredu a nevieme sa dočkať, keď ľuďom pustíme náš nový album,“ prezradila speváčka Denny.

Fanúšikovia spoznajú niekoľko skladieb z pripravovanej platne už počas tohto leta. Pripravených je spolu sedem akustických vystúpení, ktoré sa postupne objavia na YouTube kanáli skupiny. Prvou lastovičkou je vystúpenie ku skladbe Sailor.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videá vznikli pod dohľadom režiséra a kameramana Jána Varcholu v útulnom prostredí košickej kaviarne, kde sa Dennyiah pravidelne stretávajú, trávia voľný čas a vymýšľajú aj nové hudobné nápady.

„Chceli sme fanúšikom ukázať priestor, ktorý máme radi pre jeho výnimočnú atmosféru. Preto sme chceli, aby videá vznikli práve tu,“ zhodli sa
Denny a Ľubo. „Takto nás mnohí poznajú z našich koncertov. Chceme na ľudí, ktorí budú vystúpenia sledovať, preniesť pohodu a čosi čarovné, čo sme počas nakrúcania cítili aj my,“ povedala Denny.

Dennyiah debutovali skladbou Kingdom, ktorý poznáte aj z nášho éteru.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: PR SPRÁVA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.