Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Je to tu: Na scénu prichádza nový film BÁBOVKY!

Film je nakrútený podľa podľa knižného bestselleru spisovateľky Radky Třeštíkovej a rozpráva o tom, že všetci sme navzájom prepojení a vďaka tomu aj malé veci dokážu niekedy pohnúť svetom.

Príbehy hrdinov filmu Bábovky nám ukážu, že niektoré stretnutia môžu navždy zmeniť život. Všetci sme totiž prepojení. Vzťahmi, prácou, náhodami, nenávisťou či láskou. Sme súčasťou komplikovanej siete, utkanej z emócií, medzi ktorými nechýba humor, irónia, bolesť, napätie a pochopiteľne láska a vášeň. Bábovky popisujú súčasné partnerské a rodinné vzťahy, ukazujú zábavné a trefné situácie z každodenného života, ktoré pozná a prežíva každý z nás.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Z premiéry má obrovskú radosť aj autorka knižnej predlohy. Radka Třeštíková je nadaná a sympatická a napriek úspechu, ktorému sa teší, nikdy nezabúda na pokoru.

„Myslím si, že Bábovky sú pre každého, sú predsa o živote. Diváci sa môžu tešiť predovšetkým na emócie. Od smiechu až po plač. Presne tak s emóciami pracujem aj vo svojich knihách a verím, že sa to Rudolfovi podarilo preniesť aj na filmové plátno.”

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.