Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Catrine Zeta-Jones vyzerá na fotke s manželom Michaelom Douglasom úžasne! Ako začala ich láska?

Žiaria a neprekáža im ani 25-ročný rozdiel.

Často spolu fotky nezdieľajú, a tak fanúšikov poteší aj najmenšia selfie. Herečka Catrine Zeta-Jones vyzerá jednoducho úžasne, rovnako charizmaticky pôsobí aj nestarnúci Michael Douglas.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Manželia sú spolu už viac ako dve dekády a v novembri oslávia 22. výročie sobáša. Vyzerá to tak, že im to klape, aj napriek tomu, že medzi dvojicou je 25-ročný rozdiel. Michael priznal, že súčasná partnerka mu učarovala hneď, ako ju videl vo filme Zoro: Tajomná tvár. Romantické priznanie uverejnil na svojom Instagrame.

Prvé stretnutie prebehlo na večeri, na ktorej bol aj jej herecký kolega Antonio Banderas a jeho vtedajšia manželka. Štvorica sa cítila veľmi dobre, a tak Michael navrhol, aby si to s Catrine zopakovali, avšak len oni dvaja.

Dvojici to vraj veľmi klapalo a z herca odrazu vyšlo: „Chcem byť otcom tvojich detí,“ na čo Catrine nepovedala nič a odišla. Vtedy si Michael myslel, že to totálne pokazil a už o nej nebude ani počuť. Ako sa však ukázalo, všetko dobre dopadlo.

Herečka prezradila tajný recept, vďaka ktorému ich manželstvo funguje. „Snažíme sa, aby sme nestratili zmysel pre humor a dbáme na to, aby sme sa cítili dobre vo vzájomnej spoločnosti“.

Manželia žijú aktívnym životom a veľmi im to spolu pristane, no nie?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: thelist.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.