Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Pomáha písanie denníka redukovať stres a úzkosti? Kendall Jenner má na to jasnú odpoveď!

Si na tom podobne ako známa modelka?

Spísať si myšlienky na papier dokáže redukovať stres, veď nie nadarmo sa hovorí: „Papier znesie!“ Túto pomôcku v podobe denníka využíva aj modelka Kendall Jenner, ktorá patrí k najlepšie plateným modelkám sveta. Tlak z verejnosti cíti aj ona, a preto si raz alebo dvakrát do týždňa dopraje čas pre seba. Ten využíva na spísanie svojich pocitov, pretože ako ona sama uviedla, pomáha jej to pri znižovaní stresu, ako aj úzkostí a panických atakov.

Pre i-D magazín prezradila, že má staromódny notes, do ktorého si zapisuje myšlienky. Nemá ho však len tak ledabolo pohodený. Samotný diár má na sebe zámku a ešte ho aj zamyká. „Je to veľmi tajné. Nikto sa k nemu nikdy nemôže dostať,“ prezradila.

Kendall v rozhovore priznala, že trpí panickými atakmi a s jedným sa potýkala tesne pred tým, ako išla na rozhovor. Denník však nie je jedinou vecou, ktorá jej pomáha pri zlom psychickom rozpoložení. „Mala som panický záchvat a viete čo som urobila? Zobrala som do rúk knihu a začala som čítať,“ uviedla a tiež dodala, že má momentálne rozčítanú knihu It Ends with Us od americkej autorky Coleen Hoover.

Modelka na záver dodala, že je potrebné, aby si ľudia nachádzali čas na psychohygienu. Zároveň jej pomáha, keď trávi čas so svojim štvornohým miláčikom, ktorý jej vždy zaručene pozdvihne náladu.

Pozri si interview pre Vogue, v ktorom odpovedala na 73 otázok zo svojho súkromia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.