Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Stretli sa, zasnúbili sa, rozišli sa! Jennifer Lopez prezradila, prečo to v minulosti s Benom Affleckom nefungovalo a teraz áno!

Láska niekedy potrebuje len čas!

Ich láska vzplanula po tom, ako sa zoznámili na natáčaní filmu Gigli, v ktorom obidvaja hrali. Jennifer Lopez chodila s Benom Affleckom dva roky, počas ktorých sa stihli aj zasnúbiť. V roku 2004 však odvolali zásnuby a ohlásili koniec!

Speváčka má jasno v tom, prečo im to pred takmer 20 rokmi nevydržalo: „Aj napriek tomu, že sme boli veľmi zamilovaní, čelili sme obrovskej kritike. Bolo to pre nás, ako pre mladý pár strašné a neustáli sme to,“ povedala v rozhovore pre magazín Rolling Stone.

Najväčší problém vidí JLo v tom, že boli veľmi mladí na to, aby si uvedomovalo, ktoré veci sú v živote najdôležitejšie a v súčasnosti sa raduje, že s Benom dostali druhú šancu. V rozhovore ho dokonca označila za pravú lásku a prezradila, že si nemyslí, že by sa opäť mohli rozísť!

Svoj vzťah si momentálne držia „pod pokličkou“ a tento raz si vraj viacej strážia súkromie. Pozri si Jenniferine vyjadrenia na Benovu adresu!

https://www.youtube.com/watch?v=uUkia8_L7ts

Zdroj: yahoo.com, rollingstone.co.uk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.