Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Smutné. V dome dcéry Whitney Houston údajne našli drogy!

Bobbi Kristina Brown, ktorú našli v sobotu v bezvedomí doma vo vani je naďalej vo vážnom vzťahu.

V dome dcéry Whitney Houston, Bobbi Kristiny Brown, ktorú našli v sobotu v bezvedomí vo vani, polícia údajne našla drogy. Portálu TMZ to potvrdili zdroje blízke rodine.

Na omamné látky natrafili ochrancovia zákona až počas ich druhej prehliadky, ktorá bola o čosi podrobnejšia ako prvá. Tentoraz si však vyšetrovatelia so sebou odniesli viacero podozrivých predmetov. Zdravotný stav 21-ročnej Brown je však aj naďalej vážny, pričom jej mozgové funkcie sú značne obmedzené. Nemenovaný zdroj sa síce pre CNN vyjadril, že v pondelok niekoľkokrát otvorila a zavrela oči, lekári však rodinných príslušníkov upozornili, aby nemali príliš veľké očakávania.

Bobbi Kristinu objavil vo vani jej manžel Nick Gordon, ktorý jej spolu s kamarátom poskytol kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolal záchranku. Tá ju previezla do nemocnice, kde ju uviedli do umelého spánku. V súčasnosti je na jednotke intenzívnej starostlivosti, pričom za ňu dýchajú prístroje. V nemocnici je s ňou jej otec, spevák Bobby Brown. Jej matku Whitney Houston našli pritom 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky. Bobbi Kristina sa s Nickom Gordonom zosobášila vlani v januári. Zaujímavosťou je, že Gordona od jeho dvanástich rokov vychovávala práve Houston, takže manželia spolu dospievali.

Zdroj: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.