Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Temné stránky podľa znamení horoskopu

Každé znamenie horoskopu má nielen svoje silné ale aj slabé stránky. Pozrite si rebríček zoradený podľa ich najhorších vlastností.

Škorpión Prvé miesto v rebríčku najhorších znamení patrí Škorpiónom. Ak práve nemajú svoj deň, dokážu byť majstrami zlomyseľnosti, pomstychtivosti a mrzutosti. Idú za svojím cieľom bez ohľadu na limity – a vždy zvíťazia. Neznášajú ľudí, ktorí sa večne sťažujú na prekážky a ľutujú sa. Nepýtajú si povolenie ani sa neospravedlňujú za svoje činy.

Rak Na druhom mieste sa umiestnili Raci. Ak ich totiž niekto naštve, zmenia sa na najkrutejšiu a najpomstychtivejšiu osobu na svete. Ak mu ublížite, čakajte odvetu.

Ryby Medzi najhoršie vlastností Rýb patrí neúprimnosť. Ak vám niekto ublíži, spravíte mu zo života peklo.

Kozorožec Ak niekto zraní vašu hrdosť, zmeníte sa na neľútostnú fúriu, ktorá nepozná zmilovanie. Vaše emócie v tej chvíli zmrznú a ste ochotní sa hádať s kýmkoľvek a pre čokoľvek.

Blíženci Blíženci sú ako dve osobnosti v jednom tele. A právom im patrí piate miesto. Dokážu byť totiž veľmi milí, pokojní a sladkí, ale ak ich niekto rozzúri, prejaví sa ich skrytá jedovatá tvár.

Lev Lev je najväčší tyran spomedzi všetkých znamení, chce mať všetko pod kontrolou. Veci musia byť presne také, ako si ich predstavuje.

Baran Nahnevaný Baran nedokáže kontrolovať svoj temperament. Na druhej strane, ak niekomu ublížia, rýchlo to oľutujú a neboja sa požiadať o odpustenie.

Býk Býk je veľmi tvrdohlavý, čo je často pre druhých únavné. Pomstu plánuje len dovtedy, kým sa mu neospravedlníte. Potom ho hnev rýchlo prejde.

Strelec Strelec sa nechá ľahko vyprovokovať, za pravdu sa pustí aj do bitky. Hnev ho však väčšinou rýchlo prejde.

Váhy Kým niekto nenaruší ich vnútorný pokoj a mier, nehrozí žiadny problém. V opačnom prípade, pozor na ich temperament.

Panna Panny sú na predposlednom mieste. Od ľudí očakávajú, že sa nebudú zahrávať s ich citmi. Ak im ale ublížite, budú sa brániť do posledných síl.

Vodnár
Vodnárom patrí najlepšie miesto. Konfliktom s druhými sa šikovne vyhýbajú, ale sú veľmi citliví na to, čo si o nich ľudia myslia. Stačí sa trochu uvoľniť a nebrať si všetko k srdcu :-).

Zdroj: casprezeny.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.