Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Novinka v slovenčine od kapely Peter Bič Project vám spôsobí zimomriavky!

A rozhodne si ju nepustíte iba raz! 🙂

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Obľúbená slovenská kapela Peter Bič Project predstavuje po úspešnej skladbe Where Did You Go videoklip k ďalšej novinke, naspievanej v slovenčine. Volá sa Skúšame sa nájsť.

Kapela fanúšikom sľubuje, že slovenských textov a skladieb bude viac.

„Náš nový singel Skúšame sa nájsť je pre nás iný už len v tom, že je po slovensky. Skladbu som zložil ja a Viktória spolu s Vladom Krauszom k nej napísali nádherný emotívny text. Je jednoznačne iná, ako naše ostatné skladby. Je takou našou prvou hudobnou výpravou do neznáma a zároveň prvou ukážkou toho, čo chystáme, a ktorým smerom sa chceme uberať. Musím povedať, že ja sa z tejto pesničky nesmierne teším, lebo doposiaľ sme na ňu mali iba samé pozitívne ohlasy,“ pochválil sa Peter Bič.

Skladba Skúšame sa nájsť je plná emócií. Je o objavovaní samého seba a o hľadaní zmyslu života – lásky. Pri jej počúvaní sa každému vybaví niečo iné, podľa toho, aký problém aktuálne rieši.

„Naša nová skladba je o nás všetkých. O ľuďoch, medziľudských vzťahoch a problémoch, ktoré medzi sebou riešime. Je o tom, čo nás trápi, čo prežívame a ako neustále niečo hľadáme, napriek tomu, že to často máme rovno pred nosom. Vyjadruje rozpor medzi tým, ako si ľudia k sebe hľadajú cestu a zároveň sa jeden druhému strácajú. Častokrát riešia zbytočné problémy, hádajú sa a ubližujú si. Napriek tomu, že spolu chcú byť, nemôžu a keď spolu nechcú byť, nakoniec spolu ostávajú. Povedal by som, že je to taká „všehochuť“ o živote, o vzťahoch a o tom, čo život so sebou prináša,“ doplnil frontman kapely.

Text obrazovo dotvára príjemný videoklip s jesennou atmosférou , ktorý sa nakrúcal na východnom Slovensku v malebnom prostredí tokajských viníc.

V poradí tretí album kapely s názvom Dream by mal vyjsť už koncom novembra. Kapela na ňom pracovala od minulého roka.

Zdroj: PR správa; YouTube

Photo: PR správa

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.