Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Zdenka Predná a Oskar Rózsa v spoločnej skladbe Poletím!

„Viem, že vstať znova dokážem, až keď spadnem na zem. Poletím, poletím…“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

POLETÍM, takýje názov spoločnej skladby Zdenky Prednej a Oskara Rózsu. Za hudbou stoja obaja, text napísala Jana Kirschner. Producentom celého projektu je Oskar Rózsa.

"Pieseň Poletím je prvou skladbou nášho spoločného projektu. Hudobne pestrým a úprimným albumom túžime priniesť ľuďom radosť a inšpiráciu," nechal sa počuť Rózsa, ktorý je v súkromí partnerom Zdenky Prednej.

A aké je to žiť a tvoriť spoločne? "Je to aj výhoda aj nevýhoda. Výhoda v tom, že sa o tom môžeme doma kedykoľvek rozprávať, tvoriť a keďže máme doma štúdio, tak aj nahrávať. Nevýhodou je, že keď ste rodina, to znamená, že celkom určite máte deti a v tom prípade sa o tom nemôžete hocikedy rozprávať a tvoriť. Budúcnosť nášho albumu závisí od nálady a štádia rastu zubov našich detí," povedala s úsmevom speváčka.

"Album budeme prezentovať postupne, skladbu po skladbe tak, ako nám inšpirácia, čas a okolnosti dovolia. V konečnom dôsledku aj pre fanúšikov našej muziky je to interaktívnejší zážitok v čase, postupne sa zoznamovať s materiálom a eventuálne sa tešiť na ďalšiu novinku. Našťastie nemáme piesne do počtu, ktoré by sme potrebovali prepašovať na fyzický CD nosič. Piesne budeme šíriť v digitálnej doméne v podstate virálnym spôsobom, to znamená pre poslucháčov zadarmo," dodal producent Oskar Rózsa.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: FCB/Zdenka Predná

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.