Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kristína má ♥ !

Speváčka vydáva nový letný singel.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka Kristína prichádza s letnou novinkou – sviežim singlom Mať srdce. Stojí za ním už osvedčená autorská dvojica, textár Kamil Peteraj a skladateľ Martin Kavulič.

Optimistická a úprimná skladba je ako stvorená na leto a Kristína sa už teší, ako ju bude spievať na akciách pod holým nebom. Mať srdce je však aj názov jej nového albumu. Fajnšmekri sa môžu tešiť na jeho deluxe verziu, ktorá vychádza v počte 2017 kusov.

„Pieseň Mať srdce je ľahká rytmická vec, ktorú vnímam s príchodom leta ako skvelý impulz do nálady. Singel má pre mňa veľké osobné čaro, je v ňom jednoduchosť, úprimnosť a veľká dávka pozitívnej energie. Počuť ju budete môcť aj na akciách, festivaloch a koncertoch po Slovensku aj Česku,“ teší sa Kristína Peláková.

Podľa aktuálneho singla nazvala Kristína aj celý nový album, s ktorým prichádza po dlhých troch rokoch. De luxe verzia sa od štandardnej líši rozdelením skladieb na rýchle a pomalé. Každé také CD má aj svoj vlastný booklet, plus navyše jedno demo z roku 2010 a dva remixy. De luxe verzia vychádza v počte 2017 kusov.

Zdroj: teraz.sk

Photo: FCB/kristinapelakova

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.