Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Adam Ďurica útočí na ženské srdcia: V novej skladbe vyznáva lásku svojej mame! ♥♥♥

Emotívnu pesničku nazval jednoducho – Tvoj syn.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Hudobník Adam Ďurica je známy tým, že svoje pocity k najbližším ľuďom neskrýva a často ich pretavuje do svojich skladieb. Veľmi osobnou výpoveďou potešil v minulosti svoju priateľku Kristínu, ktorá je jeho dlhoročnou múzou, a pre ktorú napísal veľký hit Neľutujem.

Tentoraz prichádza s mimoriadne emotívnou skladbou "Tvoj syn" (album Spolu), ktorá je celá venovaná jeho mame ♥.

"Mama pre mňa znamená všetko. Asi tak, ako pre každého, kto mal šťastné detstvo a dostával vždy veľa lásky. S mojou mamou sme prepojení aj cez umenie, keďže je maliarka. Vieme sa porozprávať o umeleckých veciach a máme pochopenie jeden pre druhého, pretože sme predsa len umelci a nie každý nás vie pochopiť," tvrdí Adam.

Hudbu ku skladbe Tvoj syn zložil sám Adam. Text k nej napísal Vlado Krausz, ktorý so spevákom spolupracuje už niekoľko rokov. Lyric video je zostavené z Adamových súkromných fotiek, ktoré sú v klipe zoradené chronologicky, od prvých krokov až po súčasnosť. Adama na nich vidieť v škole, s bratom Michalom na výlete, na korčuliach aj na stužkovej, ale najmä v maminom náručí.

"Tie fotografie zachytávajú môj život, moje detstvo, postupné dospievanie až po, dá sa povedať, súčasnosť. Ja sa k fotkám často nevraciam, ale keď som vyberal fotografie pre video, takmer celý deň som si prezeral rodinné albumy, ktoré som celé roky nevidel a odrazu sa začali objavovať spomienky, krásne spomienky. Fotografie majú veľkú silu a som veľmi rád, že ich mám," teší sa Adam.

Keď Adamova mama skladbu počula prvýkrát, od dojatia sa rozplakala. Pieseň sa tak stala súčasťou každého koncertu v rámci Spolu Tour. Vždy, keď išiel Adam skladbu odohrať, venoval ju mame, ktorá na dvoch koncertoch jeho turné aj priamo bola. To si hneď všimli Adamovi fanúšikovia a na jeho sociálnu sieť napísali: "Bolo krásne, ako si spieval pieseň a tvoja mama bola na teba taká hrdá."

Pieseň Tvoj syn zaradí Adam Ďurica aj do repertoáru najbližších koncertov.

Zdroj: teraz.sk

Photo: Adam Ďurica/FCB Official

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.