Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

V ktorom meste stojí ♥ rande ♥ najviac peňazí? :)

Paríž to nie je! 😉

Lásku si síce za peniažky nekúpime, ale pozvanie na rande niečo stojí, preto doň treba investovať zopár "drobných". Samozrejme, len v prípade, že sa nechystáte "randiť" vo švajčiarskom Zürichu. Toto mesto je podľa najnovších prieskumov na spoločné rande najdrahšie.

V sídle veľkých bánk, dosiahol účet za taxík, večeru pre 2-och, nealkoholický nápoj, 2 lístky do kina a pár pohárov piva až 195,90 USD (cca 180,-€). Bol tak najvyšší spomedzi 47 hodnotených lokalít a až o 147 % vyšší ako v New Yorku, ktorý obsadil siedmu priečku.

Jim Reid z Deutsche Bank preto obyvateľom Zürichu radí, aby si dobre vybrali miesto, kam pozvú objekt svojho záujmu na rande a aby sa sobášili mladí.

Paríž, mesto lásky, obsadil v rebríčku nákladov na rande 17-tu priečku. Najmenej stála schôdzka v ázijských mestách Kuala Lumpur, Jakarta a Manila.

Čo sa týka milovníkov zábavy a flámov, tejto súvislosti je poradie trošku iné. 5 pív a 2 balíčky cigariet boli najdrahšie v nórskom Osle a v Melbourne. Stáli 75 USD (takmer 69,- €). To je o 119 % viac ako na newyorskom Manhattane. Novozélandský Auckland obsadil 3-tiu priečku. Na opačnom konci rebríčka sa ocitli Česká republika a Južná Afrika.

Zdroj: teraz.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.