Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Koženú bundu Patricka Swayzeho z Hriešneho tanca vydražili. Jeho neter bola proti!

Danielle Swayzeová považuje veci svojho uja za rodinné dedičstvo.

Čiernu koženú bundu, ktorú mal na sebe vo filme Hriešny tanec americký herec a tanečník Patrick Swayze, vydražili! Stalo sa tak uplynulý piatok v Los Angeles, takmer osem rokov po jeho smrti. Za "kožák" zaplatil nový majiteľ 62 500 dolárov (viac ako 52-tisíc eur).

Na aukcii predmetov z pozostalosti Patricka Swayzeho sa objavili stovky ďalších vecí – vrátane surfu z filmu Bod zlomu a košele, ktorú "nosil" vo filme Duch. Lisa Niemi, vdova po hereckej legende, povedala, že má z predaja jeho vecí "zmiešané pocity". "Hoci je to veľmi pozitívne, je to tiež veľmi ťažké… Som však veľmi šťastná žena, že som mala takého muža, ako bol Patrick, ktorý ma veľmi ľúbil."

Cenu koženej bundy, v ktorej chodil v Hriešnom tanci tanečník Johnny, odhadoval aukčný dom pôvodne na 6-tisíc dolárov. Kúpil ju zberateľ spomienkových predmetov z Hollywoodu, ktorý o sebe povedal iba toľko, že sa volá Glenn.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Aukcia sa uskutočnila aj napriek silnému odporu netere zosnulého. "Bolo to rodinné dedičstvo," povedala Danielle Swayzeová tlačovej agentúre Press Association. "Je fackou to tváre, že predáva tieto vzácne pamiatky," dodala.

Patrick Swayze zomrel v roku 2009 na rakovinu pankreasu vo veku 57 rokov.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: teraz.sk; pinterest.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.