Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Skladba, ktorú miluje celý svet! Ako dnes vyzerajú jej speváci?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Keď s odstupom niekoľkých mesiacov z rádia, televízie alebo v nákupnom centre opäť započujeme skladbu Last Christmas, je to neklamné znamenie, že sa blížia Vianoce. Pod nestarnúci hit, ktorý vznikol ešte v roku 1984, sa podpísala dnes už neexistujúca skupina WHAM – v zložení George Michael a Andrew Ridgeley. Ako sa hudobníkom darí dnes?

Britský spevák George Michael žije v ostatných rokoch skôr v ústraní a so svojimi fanúšikmi udržiava kontakt najmä cez sociálne siete. Na verejných akciách sa neobjavuje a vystúpenia odmieta. Má za sebou nie práve najšťastnejšie životné obdobie. Je to už 7 rokov, čo sa rozišiel so svojou veľkou láskou, Kennym Gossom. Od toho okamihu sa jeho dni zmenili na jednu veľkú párty, ako inak, za prítomnosti alkoholu a drog. Hudobník niekoľkokrát na verejnosti skolaboval, zrušil koncerty, až napokon skončil na odvykacej liečbe. Zdá sa však, že niekdajší sexsymbol je definitívne preč. Georgeovi Michaelovi sa temná minulosť podpísala v tvári a rovnako aj na kilách navyše. Napriek tomu, že ľudia z jeho blízkeho okolia tvrdia, že sa pokúša o návrat na hudobnú scénu, zdravotný stav mu to momentálne nedovoľuje.

Andrew Ridgeley, sa po rozpade dua WHAM pokúšal preraziť ako sólo umelec, väčšie úspechy sa však v jeho prípade nedostavili. Dnes je na hudobnom dôchodku, žije v anonymite a údajne si užíva zarobené peniaze. Napriek tomu, že megahit Last Christmas zložil George Michael, tantiémy z nej putujú do vrecka Andrewa. Tomu George predal doživotné práva na skladbu, pretože bol presvedčený, že nebude úspešná. ​

Zdroj: prezenu.sk; YouTube

Photo: pinterest.com; usweekly.com; wordpress.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.