Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Hnedookí sú žiarliví, modrookí tvrdí, zelenookí zase chladní!

Akú farbu majú vaše oči?

Farba očí má v mnohých ohľadoch zaujímavú výpovednú hodnotu. Zatiaľ čo tmavookí ľudia sa rýchlejšie opijú, pretože prah znesiteľnosti alkoholu je u nich nižší, modrookí nie sú športovými nadšencami, ale dobre znášajú fyzickú bolesť. Medzi najšťastnejších patria ľudia so zelenými očami a čím väčší stres prežívajú, tým lepšie výkony podávajú.

Hnedé oči

Ľudia s tmavými očami sú vnímaní ako prívetivejší, odvážnejší aj pracovitejší. V spoločnosti sú obľúbení a pre opačné pohlavie mimoriadne príťažliví. K láske pristupujú vášnivo, z času na čas sa u nich prejaví žiarlivosť a majetníckosť. Na druhej strane, v bežnom živote si na materiálnych veciach nezvyknú zakladať. V pracovnej oblasti sa hnedookí ľudia prejavujú ako zodpovedné osoby. Sú tak trochu tajnostkári, pretože neradi hovoria o svojich pocitoch.

Modré oči

Sú doménou úprimných a romantických ľudí. Modrooké ženy majú nežnú povahu, ale rozhodne im nechýba ženskosť. Vo všeobecnosti sú však modré oči znakom tvrdohlavosti a tvrdosti, čo sa prejavuje najmä v prekonávaní životných prekážok. Pád na kolená považujú ľudia s modrými očami za krok vpred a z prehier sa spamätajú pomerne rýchlo. Majú vycibrený pozorovací talent a ak im dokáže čosi narušiť partnerské vzťahy, je to ich náladovosť a temperament.

Zelené oči

Vzácnosť zelených očí sa u ich majiteľov prejavuje navonok záhadnou povahou. Hoci zelená farba pôsobí príťažlivo a mysticky, niekedy jej ľudia pripisujú chlad. Je jedno, či ide o ženu alebo o muža, tieto osoby si zakladajú na svojej slobode a nezávislosti. Milujú cestovanie a s ním spojené získavanie nových vedomostí. V ľuďoch so zelenými očami nie je jednoduché sa vyznať, rozhodne im však nechýba temperament a vysoká inteligencia. V láske sú vášniví, oddaní a milujú experimenty. Ďalšou ich devízou je príjemný zmysel pre humor a príťažlivý smiech.

Zdroj: kamzakrasou.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.