Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Aj odličovanie má svoje pravidlá!

Posledný tampón musí ostať dokonale čistý.

Odlíčiť sa, odlíčiť sa, odlíčiť sa – to by mala byť večerná rutina všetkých nežných polovičiek, ktoré sa skrášľujú za pomoci mejkapu. Dôkladne odlíčenie sa je veľmi dôležité a aj v tejto súvislosti sa dá veľa pokaziť. Nie však s nasledujúcimi radami:

Zabudnite na odličovanie sa vlhkými obrúskami! Použité by mali byť len v prípade núdze, nie každý deň. Ich čistiaci účinok nie je dostačujúci.

Špirálu neodstraňujeme „drhnutím“ oka. Najideálnejšie je navlhčiť vatový tampón odličovačom z oboch strán, prehnúť ho na polovicu a mihalnice „vložiť“ do priestoru, ktorý prehnutím vznikol. Po chvíľke pôsobenia by sa farba na mihalniciach mala rozpustiť.

Vata nie, odličovacie tampóny áno! Vata je na čistenie pleti absolútne nevhodná, pretože obsahuje vlákna, ktoré sa poľahky dostanú do vnútra oka a nepríjemne ho podráždia. Výbornou voľbou sú bavlnené tampóny.

Pery sa odličujú ako prvé!

Dokonalé odlíčenie dosiahneme dodržaním nasledujúcich troch krokov: odstránením mejkapu, vyčistením pleti a tonizovaním, pričom posledný tampón musí ostať dokonale čistý!

Zdroj: kamzakrasou.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.