Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Polnišová a Šebová behali po lese zabalené v potravinovej fólii!

Za všetko môže celovečerný film, v ktorom sa majú čoskoro obidve objaviť.

Obľúbená komická dvojica Cuky a Luky mieri na filmové plátno!

Celovečerný film o mimoriadne preafektovaných slečinkách dychtiacich po kráse, obdive a sláve, ktoré v televízii stvárňujú herečky Petra Polnišová a Zuzana Šebová, sa začal nakrúcať minulý týždeň.

Prvá klapka padla v Trenčianskych Tepliciach, v areáli jedného z miestnych kúpalísk. Na režisérsku stoličku sa posadil Čech Karel Janák, ktorého preslávili najmä filmy Snowboarďáci (2004) a Rafťáci (2006). Kameru má na starosti Tomáš Juríček, ktorý stál za kamerou aj pri slovenskom kinohite Kandidát (2013).

Film sľubuje príbeh o tom, ako sa Cuky a Luky stali priateľkami. Obe postavy už medzi slovenskými divákmi stihli zľudovieť a ich správanie zvyknú napodobňovať aj tí, na ktorých bola paródia pôvodne namierená! 😉

Už na začiatku natáčania museli hlavné protagonistky podstúpiť náročné filmové scény, ako kúpanie sa v bazéne v lodičkách či beh lesom zabalená v potravinovej fólii.

Za celovečerným filmom stojí producent Dano Dangl, ktorý s postavami žije od ich začiatku. "Nepôjde o súbor skečov, na aké ste boli zvyknutí, ale o riadny celovečerný film," vysvetlil Dangl. Film si podľa neho požičiava postavičky z televízie a chce ich ukázať v úplne novom svetle. "Myslím si, že na Slovensku dlhodobo chýbajú komédie a cítiť, že je po nich veľký dopyt. Preto sme sa rozhodli využiť potenciál Cuky Luky a z tohto fenoménu vytvoriť celovečerný film," uzavrel Dangl.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.