Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kapela Peter Bič Project urobila personálne zmeny!

Karty v skupine zamieša Bičov nový objav z Košíc.

Košická kapela Peter Bič Project oznámila veľké personálne zmeny. Jedna z najpopulárnejších slovenských skupín, ktorá sa presadila aj za hranicami Slovenska, má po 6-tich rokoch spoločného pôsobenia dvoch nových členov.

Novým hlasom kapely sa stala Victoria, ktorá nahradila doterajšiu speváčku Dášku Kostovčík. Pribudol aj klavirista Zoli Tóth.

Výnimočné hlasy sa zrejme rodia v Košiciach, odtiaľ totiž pochádza aj ďalší Bičov objav. Dvadsaťštyriročná Košičanka Victoria, vlastným menom Viktória Vargová, nie je študovanou speváčkou, drobnej kráske s ohnivými vlasmi to jednoducho odmalička spieva.

„Victoria má hlas, aký som u nás ešte nepočul. Bola pre nás jasnou voľbou. Jej falzet totiž ľuďom pôsobí zimomriavky v tom dobrom slova zmysle. Napriek tomu, že doposiaľ spievala najmä sama pre seba, nástup do kapely zvládla bravúrne. Za veľmi krátky čas urobila veľký pokrok a celú záležitosť poňala fakt profesionálne,“ nechal sa počuť Peter Bič.

„Som rada, že už nespievam len sama sebe pred zrkadlom. Teraz vážne, hudbu milujem, myslím, že je to na mne aj vidieť, aj keď mám zavreté ústa. Spolupráca s chalanmi bola a stále je obrovskou školou aj motiváciou, veľa vecí ma naučili a spolu sme sa za pomerne krátky čas dopracovali až sem, čaká nás ešte dlhá cesta a na to sa teším. Podporu, ktorú mi prejavujú, im do konca života nezabudnem,“ vyznala sa nová speváčka.

Okrem nej sa v skupine predstaví aj skúsenosťami ostrieľaný klavirista Zoli Tóth. Zaujímavosťou je, že aj Zoli je pôvodom z východu Slovenska. Usadil sa však v Seredi, kde spolu s Jimim Cimbalom vlastnia nahrávacie štúdio a vydavateľstvo. 34-ročný Tóth má za sebou úspešnú kariéru. Okrem toho, že svojím klavírnym umením sprevádzal Máriu Čírovú či Zuzanu Smatanovú, býva tiež neodmysliteľnou súčasťou televíznych projektov Československá Superstar, Hlas Československa či Milujem Slovensko.

"Nový singel spolu s videoklipom predstavíme čoskoro,“ uviedol pre médiá zakladateľ kapely Peter Bič. O kapelu je aj napriek nečakaným personálnym zmenám veľký záujem.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: peterbic/FCB

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.