Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

18-tisíckrát ju odmietli. Teraz si zahrá v hollywoodskom filme!

Freya žije v útulku dlhých 6 rokov. Nikto o ňu za ten čas neprejavil seriózny záujem.

Príbeh, ktorý mnohých pichne pri srdci. Sučka Freya sa „pýši“ neslávnym titulom „najopustenejší pes Británie“, pretože až 6 rokov svojho života strávila v útulku a to bez vyhliadky na zmenu.

Zdá sa však, že si na „havkáča“ konečne sadlo šťastie. Na sociálnej sieti Facebook si Freyu všimol veľký milovník zvierat a hollywoodsky režisér Michael Bay.

Osudom skúšaného psíka sa napokon rozhodol obsadiť v piatom pokračovaní sci-fi série Transformers. Nakrúcanie je pritom naplánované už na leto 2016.

51-ročný režisér sa nechal počuť, že ak Freye jej debutová úloha vo filme neprinesie nový domov, osvojí si ju on sám. https://www.youtube.com/watch?v=wkEpvz7Z4FQ

Michael Bay je milovníkom zvierat, už ako chlapec venoval zvieraciemu útulku finančnú hotovosť. Momentálne žije v Los Angeles a Miami s dvomi bullmastiffmi (Bonecrusherom a Graceom), ktorí sa volajú podľa postáv vo filmoch Transformes a Armageddon.

Sučka Freya už má za sebou „smutné“ vystúpenie v show Good Morning Britain, v ktorom sa jej snažili nájsť nový domov. Hoci ju pozeralo viac ako 18-tisíc ľudí, nikto neprejavil záujem sa o zvieratko bez domova postarať.

Zdroj: pluska.sk; YouTube

Photo: mirror.co.uk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.