Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Celeste Buckingham sa v novej skladbe dojímavo vyznáva z lásky!

Singel Loving You vznikol vďaka citom, ktoré prechováva k hudobníkovi Matějovi Vávrovi.

Celeste Buckingham prichádza na jeseň s romantickou skladbou "Loving You"!

Chytľavá a intímna balada je doteraz najosobnejšia pieseň speváčky a pravdivé zrkadlo lásky, ktoré odráža skutočný, ale trochu zložitý príbeh dvoch zaľúbencov.

"Pesnička vznikla v čase, keď som bola zamilovaná, ale neistá. Nevedela som, kam ma tá láska bude viesť, či nám to vydrží a či to celé nakoniec bude stáť za to. Cítila som sa, akoby som sa topila, a zároveň som aj chcela, nech ma to utopí. Bola som hlboko zamilovaná, a preto vznikla skladba Loving You," prezradila 20-ročná speváčka.

"Chceli sme ukázať netypickú stranu romantického vzťahu, tú náročnejšiu a úprimnejšiu časť lásky. Človek sa bojí, pretože je zraniteľný," opísala Celeste námet videoklipu plného vášne a napätia, ktorý sama vymyslela.

"Klip Loving You je príbehom o láske, ktorá je krásna, a napriek tomu aj krutá, pretože ten druhý človek sa stal celým svetom pre hlavnú postavu, pre mňa," dodala Celeste.

"Ide o pocitový klip, v ktorom sme sa snažili zachytiť emóciu, ktorá vznikne, keď je zamilovaný človek nešťastný, v okamihu, keď ho partner trápi," vysvetlil režisér Roland Wraník. "Celeste prišla s myšlienkou, ktorá korešpondovala so skladbou a ja som sa k nej snažil vymyslieť veľmi jednoduchý a pritom zaujímavý vizuál. Nechceli sme nič komplikované, len naozaj pekné, emotívne obrázky."

Klip sa nakrúcal v opustenej hale v Prešove presne jeden deň a jednu noc. Má dvoch hlavných aktérov – samotnú Celeste a jej aktuálneho partnera Matěja Vávru, ktorý ju k vzniku novej skladby inšpiroval. Hoci spočiatku s účinkovaním v priateľkinom videoklipe váhal, neskôr situáciu vyhodnotil ako príjemnú pamiatku na ich začínajúci vzťah:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: hudba.sk; YouTube.com

Photo: hudba.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.