Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Neprichádza? Pritiahnite si lásku do života sami! :)

Keď láska príde k tebe, tak jej skús šancu dať.

LÁSKA. Niekto ju stretne veľmi skoro, u iných sa potvrdí, že na dobré sa oplatí čakať. Čo však v prípade, že si dáva poriadne načas? Existuje spôsob, akým si lásku do života pritiahnuť? Áno! Jednoducho si zadovážte symboly lásky! 😉

Srdce: Srdce je absolútnym synonymom lásky a symbolom romantiky. Zaľúbeným ľuďom sa navyše zvykne hovoriť, že majú v očiach srdiečka. Či už ako šperk, vzor na oblečení alebo pozadie na pracovnej ploche počítača, v akejkoľvek podobe je srdce v našich životoch vítané.

Kvety: Kvety vyjadrujú jemnosť a mnohé ženy ako dar dojímajú k slzám. Zrejme nejestvuje domácnosť, v ktorej by sa nenašla aspoň jedna kvetina. A prvenstvo v rebríčku tých najobľúbenejších si stále drží červená ruža. Kúpte si jednu, len tak, pre radosť! 😉

Šperky: Dobrý šperk nikdy nie je zlý a napríklad diamant vyjadruje lásku, ktorá trvá a navyše, je oddaná! Práve preto sa objavuje na zásnubných prsteňoch. Túžba po láske by sa mohla naplniť aj v prípade, že začnete nosiť šperk s rubínom alebo zafírom. Veľmi dobrou voľbou budú perly. Sú totiž prepojené s Venušou, ktorá sa zrodila z morskej peny a zdobila sa práve perlami. Patria medzi silné ženské symboly a vyjadrujú vášeň aj sexualitu.

Ovocie: Povedz mi, čo ješ a ja Ti poviem, či stretneš lásku! Áno, symbolicky si ju vieme do života pritiahnuť aj vďaka jedlu. Aj niektoré druhy ovocia sú už oddávna považované za afrodiziakum či erotické symboly (jablko, pomaranč, jahoda). Paradajky majú prívlastok rajské jablká, teda plody lásky a napríklad hrušky svojím tvarom nápadne pripomínajú ženskú postavu. Medzi symbol lásky, manželstva a plodnosti patrí jednoznačne aj granátové jablko.

Veľa šťastia a trpezlivosti pri hľadaní lásky! 🙂

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk

Foto: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.