Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Marika Gombitová sa opäť objaví na televíznej obrazovke!

Známy moderátor prehovoril napriek niekoľkoročnej odmlke stále obľúbenú speváčku, aby prijala pozvanie do jeho relácie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Marika Gombitová V siedmom nebi

Továreň na sny, taký podtitul má relácia, ktorej mentorom je moderátor Vilo Rozboril. A teraz sa mu podarilo to, o čo sa iní neúspešne usilovali dlhé roky. Spolu s režisérom Petrom Ňunézom navštívili Mariku Gombitovú v jej bratislavskom byte a presvedčili ju, aby prijala pozvanie do televízneho štúdia, opäť pred svetlá reflektorov, ktorým sa 12 rokov vehementne vyhýbala. Túto informáciu pre denník Nový Čas potvrdila aj Marikina manažérka Eva Kožejová.

Nielen fanúšikovia speváčky s nenapodobiteľným hlasom a zlatom v hrdle, ale aj samotný moderátor Vilo Rozboril sa cíti byť poctený a má veľkú radosť z toho, že môže už túto nedeľu splniť sny niekoľkým tisíckam ľudí na Slovensku, ktorí si návrat Mariky veľmi želali. Vo vyjadrovaní sa o podrobnostiach Marikinho vystúpenia je síce opatrný, sľubuje však niečo obrovské a legendárne!

Marika Gombitová sa narodila 12. septembra v roku 1956 v Turanoch nad Ondavou. Spievať začala ako 13-ročná po boku svojich bratov v amatérskej skupine Matador. V roku 1976 sa stalo právoplatnou členkou skupiny Modus, kde pôsobila spolu s Jankom Lehotským a Miroslavom Žbirkom. V roku 1977 kapela zvíťazila na Bratislavskej lýre s rockovou pesničkou Úsmev. O 2 roky neskôr si Marika zahrala hlavnú postavu v kultovom slovenskom muzikáli Neberte nám princeznú. V decembri v tom istom roku zaúradoval speváčkin osud a jej návrat z posledného koncertu Modusu sa skončil autonehodou, ktorá ju už navždy pripútala na invalidný vozík. Marika Gombitová je považovaná za nekorunovanú kráľovnú slovenskej populárnej hudby.

Zdroj: cas.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.