Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Adam Ďurica má zimomriavkový videoklip!

Aktuálny spevákov singel sa volá Predpoveď počasia.

Adam Ďurica kvôli novému videoklipu prekonal sám seba. Pre pár záberov absolvoval autom viac ako 2 500 km a zároveň zdolal svoj dlhoročný strach z výšok. Medzitým sa stihol spáliť na otvorenom Baltskom mori, kde si v malej drevenej loďke vyskúšal úlohu stroskotanca. Popritom dostal pokutu za zlé parkovanie a spolu s režisérom Martinom Smékalom si z najsevernejšieho bodu Nemecka, Kap Arkony, priniesol aj niekoľko kliešťov.

Čerstvý držiteľ Zlatej platne za album Mandolína sa po rade vydavateľa rozhodol réžiu svojho nového klipu Predpoveď počasia zveriť do rúk talentovanému českému režisérovi Martinovi Smékalovi, ktorý v minulosti so slovenskými interpretmi už spolupracoval.

Už len samotné obhliadky lokalít vraj tvorcom klipu zabrali veľa času. Okrem Nemecka sa nakrúcalo na kúpalisku Středokluky, na posede v Českých lesoch v okolí Prahy i na chate v areáli Hlasná na Vŕšku. Zábery, v ktorých prší, boli z produkčného hľadiska najnáročnejšie, lebo v tom období nepadla z neba ani kvapka dažďa a tak sa za pomoci hasičov musel vytvoriť dážď umelý.

"Vrcholom celého klipu je pre mňa posledná scéna v daždi. Taktiež mám rád pasáže s americkým hercom Tedom Otisom, ktorý v klipe hrá prísneho otca a fakt mu to verím,“ priznal Adam, ktorého s úsmevom na tvári doplnil režisér: „Scéna s dažďom, to bol masaker. Keď som povedal produkčnej ako si to predstavujem, iba stroho odvetila, to dáme, to bude dobre vyzerať. A tak sa aj stalo. Dali sme to. V totálnom období sucha sme vytvorili svoj vlastný dážď. Som rád, že to spolu s nami prežila aj kamera.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Aktuálny singel Predpoveď počasia zaznie aj na Adamovom jesennom turné, počas ktorého sa spevák predstaví v desiatich slovenských mestách. Hosťom turné bude Zuzana Smatanová.

Zdroj, photo: Universal Music s.r.o., YouTube

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.