Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Martin Nikodým sa rozišiel s priateľkou Martinou

Dvojici, ktorá sa zoznámila pred tromi rokmi, sa v máji narodil syn Martinko.

Slovenský moderátor a herec Martin Nikodým už netvorí pár s 39-ročnou Martinou, ktorá mu v máji porodila syna Martinkaa. Informoval o tom Nový Čas Nedeľa, ktorému to potvrdil samotný moderátor. „Je to pravda,“ uviedol 44-ročný rodák z Bratislavy.

Nikodým spoznal Martinu pred troma rokmi. Rozchod bol podľa informácií Nového Času na spadnutie už niekoľko mesiacov. Hoci pár navonok pôsobil šťastne, o problémoch vo vzťahu sa v ich okolí šepkalo už dlhšie. „Škrípe im to,“ povedal zdroj Nového Času v období, keď bola Martina vo vysokom štádiu tehotenstva.

K dôvodom rozchodu sa zatiaľ ani jeden z dvojice oficiálne nevyjadril.

Vizitka: Martin Nikodým študoval na Divadelnej fakulte Akadémie múzických umení v Prahe i Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Diváci a diváčky ho môžu poznať napríklad z televíznej šou Milujem Slovensko (2013), z relácie TV šanca (2014) či z programu NAJ dedinka Slovenska (2014). Okrem moderovania a herectva sa venuje aj fotografovaniu. Moderátor má s exmanželkou Michaelou syna Adama a dcéru Emmu Leu. Spomínaná Martina má zase z prechádzajúceho vzťahu dve dcéry.

Martin Nikodým počas moderátorského maratónu v Rádiu Jemné

Zdroj: SITA

Photo: mediaboom.sk; archiv Rádia Jemné

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.