Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Posvieťte si na znamienka. Dá sa z nich veštiť!

Z materských znamienok vieme vyčítať, čo nás čaká v blízkej budúcnosti.

POČULI STE UŽ O ZNAMIENKOMANTII?

Znamienkomantia sa zaoberá štúdiom materských znamienok asústredí sa najmä na ich tvar, sfarbenie a umiestnenie na tele.

Veštenie zo znamienok je technika, ktorej predchádza identifikácia materského znamienka. Po nej nasleduje analýza vlastností a charakteristických čŕt človeka.

FARBA ZNAMIENKA: Čím je znamienko svetlejšie (ružovejšie), tým pozitívnejšia by mala byť naša budúcnosť. Hnedá farba naznačuje úspešný a šťastný život, ale aj prosperitu a podnikateľské zámery. Viac ako jedno znamienko tohto sfarbenia na tele je typické pre vášnivých cestovateľov.

VEĽKOSŤ ZNAMIENKA: Menšie znamienko má na budúcnosť človeka pozitívnejší vplyv ako jeho väčšia podoba. Väčšie a čierne znamienko majú ľudia s neľahkým životným osudom. Nedarí sa im po zdravotnej stránke, v láske ani v práci.

UMIESTNENIE ZNAMIENKA: Znamienko nachádzajúce sa na prstoch na nohách je znakom bohatstva alebo nešťastia. Na chodidle ho majú melancholici, na päte zase zatrpknutí ľudia. Znamienko na lýtku "nosia" nerozhodné osoby. V prípade, že ho má muž na kotníku, napovedá to o jeho zženštilom správaní. Znamienko na pravej strane kolena naznačuje, že má veľa priateľov a dobrosrdečnú povahu. Na ľavej strane kolena ju mávajú výbušní ľudia. V prípade, že sa znamienko nachádza na pohlavnom orgáne, jeho majiteľ je úprimný a čestný. Na bruchu veští veľa detí a šťastné manželstvo alebo naopak, psychické problémy. Na ľavom alebo na pravom boku "sľubuje" (s)pokojný život. Na prsiach sa nachádza vtedy, ak ide o vášnivú a eroticky založenú osobu, ktorá by sa mala vyvarovať alkoholu a drogám. Materské znamienko na hrudi nie je šťastné znamenie, naznačuje nielen problémy, ale aj hádavú povahu. Na chrbte ich nájdeme u osôb s neľahkým životom, na zápästí zase indikujú vysokú inteligenciu, na ruke usilovnosť a na prstoch ruky sklony ku kradnutiu. Materské znamienka na tvári hovoria ú úspechu a o šťastí, na čele a v uchu znamenajú pracovitosť a lásku, na líci odvahu, pri oku pokoj a na brade dobrosrdečnosť.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.