Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Bono Vox sa zranil!

Spevák skupiny U2 si poranil očnicu, lopatky, malíček a ramennú kosť!

https://www.youtube.com/XmSdTa9kaiQ

Ústredný člen írskej skupiny U2, 54-ročný Bono Vox, má za sebou nepríjemný pád z bicykla, kvôli ktorému musel absolvovať dve náročné operácie. Jedna z nich trvala dlhých 5 hodín!

Spevák utrpel nepríjemný úraz uplynulú nedeľu, keď sa bicykloval v newyorskom Central Parku a snažil sa vyhnúť inému cyklistovi. Po prevezení do nemocnice, kde absolvoval vyšetrenia, mu lekári diagnostikovali fraktúru ľavej očnice, ľavej lopatky, ľavého malíčka a šesťnásobnú zlomeninu ramennej kosti, ktorú mu museli zafixovať za pomoci troch kovových platničiek a osemnástich skrutiek. Napriek tomu, že lekári zatiaľ nevedia určiť, ako dlho sa bude pacient zo zranení zotavovať, trvalé následky u neho vylúčili. A to je dobrá správa!

Zdá sa však, že v ostatných dňoch sa Bonovi lepí smola na päty, pretože pádu z bicykla predchádzal nedávny incident počas letu v jeho súkromnom lietadle. V jednej chvíli z neho totiž odpadli dvere batožinového priestoru, o čom sa posádka dozvedela až po prístátí v Berlíne, kam letela z Dublinu.

Kapela U2 musela v dôsledku týchto udalostí zrušiť svoj naplánovaný program, prvoradé však je, že sa jej lídrovi, podľa lekárskych prognóz, zdravotný stav polepší!

U2 sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1976, podľa odhadov predali viac ako 150 miliónov kópií albumov a už 9 rokov sú čestnými členmi Rock´n´rollovej siene slávy!

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.