Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Iveta Bartošová sa pripomenie výberovkou Nekonečná Best of!

Kompilácia príde na trh pri príležitosti Ivetiných nedožitých 49. narodenín a zároveň prvého výročia jej tragického úmrtia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Iveta Bartošová – Nekonečná Best Of

24. apríla (v piatok) sa do predaja dostane výberovka najväčších hitov zosnulej českej speváčky Ivety Bartošovej. Kompilácia s názvom Nekonečná Best of vyjde pri príležitosti jej nedožitých 49. narodenín a zároveň prvého výročia jej tragického úmrtia.

Skladby na nahrávke budú zoradené chronologicky. Súčasťou bookletu by mali byť aj fotografie zo speváčkinho posledného ateliérového fotenia, ktoré absolvovala s Lenkou Hatašovou. Obsahovať bude tiež spomienky jej najbližších umeleckých spolupracovníkov Pavla Vaculíka, Michala Davida, Ondřeja Soukupa, Vladimíra Kočandrleho, Luboša Nečasa, Jarka Šimka a Lenky Hatašovej.

Iveta Bartošová sa narodila 8. apríla 1966 v Čeladnej. Hudobnú kariéru odštartovala v roku 1983 vďaka talentovej súťaži, kde sa spoznala s Petrom Sepéšim, ktorý bol jej partnerom v osobnom živote aj v práci. Sepéši však v roku 1985 zomrel pri autonehode. Jej prvým manželom bol herec Jiří Pomeje, s ktorým sa rozviedla v októbri 2010. Neskôr bol jej partnerom Talian Domenico Martucci, aj vzťah s ním jej však stroskotal. Predvlani sa zosobášila s Jozefom Rychtářom. Posledný raz vydýchla 29. apríla 2014 po tom, ako ju približne o 11:30 v pražskej Uhříněvsi zrazil vlak. Išlo pritom o samovraždu.

Tracklist albumu Iveta Bartošová – Nekonečná Best of:

1. Červenám (s Petrom Sépešim), 2. Knoflíky lásky (s Petrom Sepéšim), 3. Léto, 4. To je naše věc, 5. Hej, pane diskžokej, 6. Víš, lásko, 7. Málo mě zná, 8. Když láska schází, 9. Rozvíjej se poupátko, 10. Dej mi ruku, 11. Dva roky prázdnin, 12. P. S., 13. Vím, že jsi se mnou (s Danielom Hůlkom), 14. Tři oříšky, 15. Nekonečná, 16. Z pekla štěstí, 17. Znám jednu starou zahradu (s Petrom Mukom), 18. Nebe plné červánků, 19. Heja Heja, 20. Chci s Tebou vzlétnout, 21. Noc je království

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.