Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Prasa dostalo stopku. Nesmie chodiť do baru!

Domáci miláčik kradol poháre so zvyškami piva.

Prasaťu menom Frances Bacon zakázali jeho majitelia vstup do vlastného pohostinstva. Zistili totiž, že ich domáci miláčik kradne poháre so zvyškami piva a potom naráža do zákazníkov!

Štvorročné zviera s hmotnosťou 38 kilogramov chovajú krčmári Vicky a Ian Taylor-Rossovci na záhrade baru v Londýne. Prasnica bola zároveň obľúbenou súčasťou ich pohostinstva. Zákazníci sa nebránili, keď im zviera odpilo z pohára piva či cideru. Majitelia si však jeho záľubu v alkohole všimli, preto zákazníkov poprosili, aby prasa viac neponúkali.

Netradičný domáci miláčik. Prasa Frances Bacon s majiteľmi

„Je roztomilá, určite naša najobľúbenejšia pravidelná zákazníčka. No museli sme ju odstaviť od pitia piva,“ uviedol 43-ročný Ian Taylor-Ross. „Vedela ukradnúť jednu alebo dve pinty a potom začala narážať do ľudí. Teraz na ňu dávame viac pozor a už sa to viac nestane,“ dodal.

Majitelia boli tiež nútení presunúť pochutiny na vyššiu poličku. „Museli sme na bar umiestniť zámky, aby sme jej zabránili vstupovať dnu a kradnúť lupienky a škvarky. Má úžasný čuch,“ priblížila krčmárka Vicky Taylor-Ross. „Netuší, že v tých škvarkoch sú jej príbuzní,“ doplnila a posťažovala sa, že ich domáci miláčik sa nedávno vlámal do baru a zjedol balík arašidov. „Nejedla potom dva dni a bola neskutočne smädná,“ povedala. „Naši zákazníci ju majú zväčša radi, no keďže sme v Londýne, niektorým to môže byť čudné. Je vlastne ako pes, len šikovnejšia,“ uzavrela krčmárka.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.